Menu
Your Cart

За нас

 ”Без глутен БългарияЕООД 

 

Внос и търговия на безглутенови и био продукти. Интернет магазин, склад и дистрибуция на богато разнообразие от висококачествени здравословни храни – БИО и Без глутен.

 

Фирмите, представлявани от “Без глутен България” гарантират безглутенова безопасност на всички продукти. Спазени са  необходимите стандарти за здравословно хранене. Всички продукти са сертифицирани.

 

“Без глутен България” е официалнен вносител на безглутенови и нископротеинови храни произвеждани от “BALVITEN” Полша:


·      хляб и хлебни изделия;

·      брашно и готови смеси за приготвяне на хляб, тестени и сладкарски изделия, пица;

·      бисквити и сладки десерти;

·      солети и солени десерти;

·      макарони, спагети, фиде и кус кус;

·      зеленчукови подправки и инстантни супи;

 

Всички суровини и продукти на фирма “Balviten” са тествани в специализирани акредитирани лаборатории. Качеството на продуктите се проверява на всеки един етап от производството, което гарантира постоянно качество.

  

“Без глутен България”  е официалнен вносител на БИО и БЕЗГЛУТЕНОВА паста “FELICIA” - пене, фусили, спагети, специално създадени за хора с непоносимост към глутен, подходящи за италиански традиционни рецепти и готвене “al dente”.

FELICIA е италианска паста от кафяв ориз, елда, киноа, червена леща.


 “Без глутен България” е официален вносител на Cerbona – иновативна унгарска фирма с 30 годишна история в производството на вкусни и здравословни храни. Cerbona представя в България зърнени барове и зърнени храни с намалено съдържание на  захар, без лактоза и без глутен.

 

“Без глутен България” е официален вносител на BALILA - Словакия. Фирма с богат и дългогодишен опит в производството на хрупкави царевични пурички, пълни с мек и пухкав крем  с различни вкусове -  какао, мляко, ягода, тирамису, лешник, кокос и шам-фъстък. Продуктите на BALILA отговарят на всички изисквания за здравословно хранене, без изкуствени добавки. Без глутен.

 

 

“Без глутен България” е официален вносител на „MIRAN“ Полша – фирма развиваща се в чисто и безопасно производство на безглутенови продукти -  вафлени фунийки за сладолед и вафлени кори за сандвичи и торти.

 

За 10 години фирма “Без глутен България” се изгради и наложи, като успешен партньор на българския пазар, отбелязва икономически растеж, без да позволява компромис по отношение на качеството на  сертифицирана безглутенова и био храна, която внася в България.

Ние работим с удоволствие и постоянство за:

·      Хора, които търсят здравословна и балансирана диета;

·      Хора с цьолиакия;

·      Хора с чувствителност към глутен

                              

С уважение: Екипът на Без глутен България” ЕООД

За да работи сайта ние използваме Бисквитки. Примайки, Вие се съгласявате те да бъдат запсивани на вашия компютър. За повете информация Политика за бисквитки.