Menu
Your Cart

Блог RSS Feed


06 Feb Празнувай с нас 11-ият ни рожден ден и вземи 11% отстъпка
bezglute 1 752
11 години “Без глутен България” 11% отстъпка от всяка поръчка   Празнувай с нас рожден ден и вземи 11% отстъпка!   Направи своята поръчка и ни върни e-mail на потвърждението с текст “ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН”, а ниe ще ти благодарим, като ти подарим 11% отстъпка при доставката на поръчката. Промоцията е валидна за времето от 06.02.21 г.  до 28.02...
04 Feb Оперативна програма
20 Jun
bezglute 0 1383
Без глутен България Ви предлага безглутеновите храни на C E L I K OКомпанията Celiko е основана в Полша от д-р инж. Зенон Косицки. Той е автор на 15 изпълнени патента и над 60 научни публикации, занимаващи се основно с модификация на нишесте. През 1982 г. той открива собствен завод за производство "Celiko", първият в Полша, който произвежда десерти..
29 Apr Кои храни гарантирано повишават либидото
0 601
Сок от нар и билката сминдух - основната съставка на шарената сол и популярна билка в алтернативната медицина, помагат за повишаване на либидото и подобряване на сексуалната функция.Сминдухът съдържа съединения, които тялото ви може да използва за производството на полови хормони, като естроген и тестостерон. 6-седмично проучване при 30 мъже устано..
24 Mar “Без глутен България” подкрепя кампанията “Остани си вкъщи”
0 624
“Без глутен България” подкрепя кампанията “Остани си вкъщи”          Ние от “Без глутен България” приемаме тези дни, като изпитание за всички ни. Дни, в които светът трябва да притихне и да спре за момент. Знаем колко важно е да помислим за себе си и да уважим правото на здраве и живот на хората около нас.Знаем колко важно е осигуряването на хр..
03 Mar Новите безглутенови продукти на българския пазар: GLUTENEX - “С теб и за теб от 1987”
0 590
Новите безглутенови продукти на българския пазар:GLUTENEX - “С теб и за теб от 1987”“Без глутен България” ЕООД разширява продуктовата си гама. Част от портфолиото на фирмата вече са едни от лидерите в европейското производството на безглутенови продукти GLUTENEX .Продуктите на фирма “GLUTENEX” се произвеждат в модерен и иновативен завод в гр. Сади ..
11 Feb Видове алергия към глутен
0 1300
Все повече хора страдат от алергия към глутен. Както деца, така и възрастни попадат в растящата статистика. За щастие снабдяването със здравословни безглутенови храни не е толкова непосилна задача. Ще откриете алтернативи на почти всичко без наличие на глутен. Как обаче да разберем, че сме алергични към този протеин, какви са симптомите, какви видо..
29 Jan Лесни съвети, за да останете здрави и през този сезон на настинка и грип
0 562
Лесни съвети как да останете здрави и през този сезон на настинка и грипС настъпването на студеното време и неприятните грип и настинка започват да се разпространяват бързо наоколо.Споделяме няколко лесни идеи, за да останете здрави и силни тази зима, като ги включите в ежедневните си навици и които са ефективни срещу настинки и грип, а също така щ..
20 Jan Празнувай с нас рожден ден и вземи 10% отстъпка!
1 679
10 години “Без глутен България” 10% отстъпка от всяка поръчкаПразнувай с нас рожден ден и вземи 10% отстъпка!Напиши ПРОМО КОД: “10 години БЕЗ ГЛУТЕН” в полето за коментар и автоматично получаваш 10% отстъпка при доставка.Промоцията е валидна за времето от 21.01.20 год.  до 10.02.20 год.Вече 10 години фирма “Без глутен България” създава своята истор..
14 Jan Без глутен България е във
0 2501
От септември, 2019г.  „Без глутен България“ започна зареждането на Супермаркети "Фантастико". Там може да откриете голямо разнообразие от безглутенов хляб „Балвитен“, безглутеново брашно „Балвитен“, както и вкусни безглутенови бисквити „Балвитен“. ТВ „Фантастико“ е българска компания, основана пред 1991 година, с откриването на първият си супермарк..
12 Jan Как глутенът промени живота на Новак Джокович?
0 1490
Глутенът, който промени живота на Новак Джокович  Моментът, в който Новак Джокович променя живота си и начина, по който възприема храната е през лятото на 2010 година. Сърбинът се среща тогава с д-р Игор Цетоевич, диетолог. Един странен тест го кара да се замисли за своя режим. Д-р Цетоевич казал на Новак Джокович да протегне дясната си ръка напр..
07 Jan Християните празнуват Ивановден
0 1033
Най-популярните факти за празника: 1. Ивановден (от старобълг. „Бог е милостив“) е религиозен и народен празник. 2.  Винаги се отбелязва на 7 януари по православния църковен календар. По стар стил датата е 20 януари.  3. Празнува се в чест на Св. Йоан Кръстител, който предрича идването на Исус Христос и му дава Свето кръщение (Богоявление) в река Й..
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)
За да работи сайта ние използваме Бисквитки. Примайки, Вие се съгласявате те да бъдат запсивани на вашия компютър. За повете информация Политика за бисквитки.