Menu
Your Cart

Блог RSS Feed


20 Jun
bezglute 0 476
Без глутен България Ви предлага безглутеновите храни на C E L I K OКомпанията Celiko е основана в Полша от д-р инж. Зенон Косицки. Той е автор на 15 изпълнени патента и над 60 научни публикации, занимаващи се основно с модификация на нишесте. През 1982 г. той открива собствен завод за производство "Celiko", първият в Полша, който произвежда десерти..
29 Apr Кои храни гарантирано повишават либидото
0 63
Сок от нар и билката сминдух - основната съставка на шарената сол и популярна билка в алтернативната медицина, помагат за повишаване на либидото и подобряване на сексуалната функция.Сминдухът съдържа съединения, които тялото ви може да използва за производството на полови хормони, като естроген и тестостерон. 6-седмично проучване при 30 мъже устано..
24 Mar “Без глутен България” подкрепя кампанията “Остани си вкъщи”
0 219
“Без глутен България” подкрепя кампанията “Остани си вкъщи”          Ние от “Без глутен България” приемаме тези дни, като изпитание за всички ни. Дни, в които светът трябва да притихне и да спре за момент. Знаем колко важно е да помислим за себе си и да уважим правото на здраве и живот на хората около нас.Знаем колко важно е осигуряването на хр..
03 Mar Новите безглутенови продукти на българския пазар: GLUTENEX - “С теб и за теб от 1987”
0 127
Новите безглутенови продукти на българския пазар:GLUTENEX - “С теб и за теб от 1987”“Без глутен България” ЕООД разширява продуктовата си гама. Част от портфолиото на фирмата вече са едни от лидерите в европейското производството на безглутенови продукти GLUTENEX .Продуктите на фирма “GLUTENEX” се произвеждат в модерен и иновативен завод в гр. Сади ..
11 Feb Видове алергия към глутен
0 116
Видове алергия към глутенВ наши дни термините „глутенова алергия” и “безглутенови диети” са често срещани.  Дали са точни наименованията и  обобщават ли цялостната картина на неспособността на човешкия организъм да се справи с глутен? Това предстои да разкажем в следващите редове.Какво е алергия към глутен, как се получава и какви са видовете алерг..
29 Jan Лесни съвети, за да останете здрави и през този сезон на настинка и грип
0 192
Лесни съвети как да останете здрави и през този сезон на настинка и грипС настъпването на студеното време и неприятните грип и настинка започват да се разпространяват бързо наоколо.Споделяме няколко лесни идеи, за да останете здрави и силни тази зима, като ги включите в ежедневните си навици и които са ефективни срещу настинки и грип, а също така щ..
20 Jan Празнувай с нас рожден ден и вземи 10% отстъпка!
1 327
10 години “Без глутен България” 10% отстъпка от всяка поръчкаПразнувай с нас рожден ден и вземи 10% отстъпка!Напиши ПРОМО КОД: “10 години БЕЗ ГЛУТЕН” в полето за коментар и автоматично получаваш 10% отстъпка при доставка.Промоцията е валидна за времето от 21.01.20 год.  до 10.02.20 год.Вече 10 години фирма “Без глутен България” създава своята истор..
14 Jan Без глутен България е във
0 374
От септември, 2019г.  „Без глутен България“ започна зареждането на Супермаркети "Фантастико". Там може да откриете голямо разнообразие от безглутенов хляб „Балвитен“, безглутеново брашно „Балвитен“, както и вкусни безглутенови бисквити „Балвитен“. ТВ „Фантастико“ е българска компания, основана пред 1991 година, с откриването на първият си супермарк..
12 Jan Как глутенът промени живота на Новак Джокович?
0 547
Глутенът, който промени живота на Новак Джокович  Моментът, в който Новак Джокович променя живота си и начина, по който възприема храната е през лятото на 2010 година. Сърбинът се среща тогава с д-р Игор Цетоевич, диетолог. Един странен тест го кара да се замисли за своя режим. Д-р Цетоевич казал на Новак Джокович да протегне дясната си ръка напр..
07 Jan Християните празнуват Ивановден
0 259
Най-популярните факти за празника: 1. Ивановден (от старобълг. „Бог е милостив“) е религиозен и народен празник. 2.  Винаги се отбелязва на 7 януари по православния църковен календар. По стар стил датата е 20 януари.  3. Празнува се в чест на Св. Йоан Кръстител, който предрича идването на Исус Христос и му дава Свето кръщение (Богоявление) в река Й..
06 Jan Богоявление - Йордановден
0 265
Православната църква почита днес Богоявление - Йордановден, който е третият по значимост християнски празник през годината. Празникът е един от дванайсетте Господски и Богородични празници, известен с имената Кръщение Господне, Богоявление или Йордановден.Според библейската легенда на този ден Исус Христос е кръстен във водите на река Йордан от Йоа..
05 Jan Видове безглутеново брашно, подходящи за хора с целиакия или спазващи безглутенова диета
0 113
Брашното от естествено безглутенови зърнени култури е най-достъпно по отношение на популярност, както и по цени. Сред видовете безглутеново брашно на първо място застава царевичното брашно - доста рохкаво, с характерен жълт цвят, вкус и мирис. В хлебните изделия трябва да се смесва с картофено брашно, абсорбиращо влагата. Царевичното брашно е чудес..
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)
За да работи сайта ние използваме Бисквитки. Примайки, Вие се съгласявате те да бъдат запсивани на вашия компютър. За повете информация Политика за бисквитки.